Online Coaching

Op zoek naar online personal trainer?

Je lichaam transformeren doe je niet alleen, laten we samen werken om jouw doel te bereiken en ga nu samen aan de slag met het Online Personal Training traject. Lees de stappen hieronder en ga direct aan de slag.

Stap 1: Begin vandaag en transformeer jezelf samen met een Online Personal Trainer!

De knoop is doorgehakt en jij hebt de beslissing gemaakt, je wilt afvallen of fitter worden maar hoe kan je dit nou het beste aanpakken? Door je gegevens achter te laten op de inschrijf pagina wordt er een persoonlijke schema voor je gemaakt, waarmee jij zelf aan de slag kan om je doel te behalen. Tijdens dit proces sta je er niet alleen voor maar doe jij het samen met een online coach. Jouw Online Personal Trainer zal jou persoonlijk begeleiden door het proces heen. Bij elke vraag die je hebt kan jij je coach als hulplijn inschakelen. Geen gok werk meer, maar bewezen technieken en persoonlijk adviezen die jou tijdens dit proces gaan helpen!

Stap 2: Meld je aan

Met de gevraagde informatie heeft Trainmay genoeg informatie om een persoonlijk plan te maken. Vul het inschrijf formulier in en wees eerlijk in je antwoorden. Deze gegevens worden alleen beschikbaar voor de coach en komen niet openbaar te staan.

Stap 3: Afronding

Hou je mailbox in de gaten en verwachten binnen 24 uur jouw persoonlijke plan waarmee jij direct aan de slag kan gaan!
Na het invullen van het inschrijfformulier gaat jouw coach aan de slag met het maken van jouw plan. Geef je coach 24 uur de tijd om met alle persoonlijke informatie een plan op maat te maken.

AANMELDEN