arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij bang om aan te komen tijdens de feestdagen?

Geniet tijdens de feestdagen zonder dat je bang bent om aan te komen!


  • Tips die jij kan gebruiken tijdens de feestdagen
  • Trainingen om meer calorieën te verbranden
  • Leer hoe jij nooit meer zorgen hoeft te maken over de feestdagen
50%
Vul je gegevens in om direct het ebook te downloaden!
Leer hoe jij kan genieten tijdens de feestdagen.
Ik meld mij ook aan om meer tips, informatie en aanbiedingen te ontvangen
Gratis Download

Nigel heeft mij geholpen om meer dan 8 kilo kwijt te raken en mij geleerd hoe ik dit vast kan houden!

Emma Cramer

Dit boek heb ik gemaakt om mensen te helpen niet meer 'bang' te zijn om aan te komen tijdens de feestdagen. Zelf herken ik dit gevoel en heb ik dit overwonnen door van mijn fouten te leren. Doordat ik meer kennis en ervaring heb opgedaan heb ik niet alleen maar mijzelf geholpen maar help ik dagelijks ook anderen om hier mee om te gaan. Feestdagen zijn er om van te genieten, niet om bang voor te zijn! En daarom wil ik jou hiermee helpen!


  • Tips voor de feestdagen
  • Trainingen om maximaal te presteren
  • Leer hoe jij nooit meer 'bang' hoeft te zijn.


20kg afgevallen
Trainmay heeft mij geholpen met het behalen van mijn doel: 20 kilo afvallen. Dat is gelukt! Nigel heeft mij laten inzien dat je middels de juiste voeding, training en de juiste balans vinden (aanpassing levensstijl) op een gezonde manier kan afvallen.
Karin Vreeswijk
Resultaat waarvan ik niet had durven dromen
Door Nigel heb ik een resultaat mogen boeken waarvan ik nog niet eens had durven dromen en dat na al verschillende dingen geprobeerd te hebben!
Cheyenne Rouw

Levensstijl positief veranderd

Nigel heeft me ontzettend geholpen om een andere levensstijl eigen te maken. Door zijn eigen passie voor voeding en sporten weet hij wat er nodig is en dat het af en toe gewoon niet zo makkelijk is
Robin Peek

Leer om ècht te genieten van de feestdagen!

De feestdagen zijn bedoeld om te genieten van de mensen om je heen en van het eten wat er is gemaakt. Het is zonde dat jij zoveel stresst over de feestdagen omdat je bang bent om aan te komen. Download het boek en leer hoe jij kan genieten zonder angstgevoel. Hoe jij van deze dagen kan genieten zonder dat je daarna met een schuldgevoel zit. Leer en geniet!
No opt-in form has been selected
Wij gebruiken cookies