arrow_drop_up arrow_drop_down

Vul het formulier in en ga aan de slag!

Je bent nog maar één stap verwijderd om aan de slag te gaan met je persoonlijke doelen

100%
Persoonlijke aandacht
243+ 
Mensen geholpen
5+ jaar ervaring
Als trainer in de fitness branche

Dit formulier wordt gebruikt om gegevens te verzamelen die ik nodig heb om een persoonlijk plan te maken.
  • Schrijf zo uitgebreid mogelijk wat voor doel jij wilt bereiken
  • Heb jij al kennis op het gebied van krachttraining/ fitness of heb jij hiervoor een andere sport beoefend?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Val af, wordt sterk en leef een gezond leven!

Nog niet helemaal overtuigd of ik je kan helpen?

Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te helpen met hun persoonlijke doelstellingen.Wat je doelstelling ook is, ik kan je helpen. Tijdens een online personal training traject gaan we samen aan de slag om je valkuilen in kaart te brengen, oplossingen zoeken en kijken wat wij kunnen doen zodat jij resultaat gaat behalen. Niet alleen vertel ik je wat je kan doen, maar ik leer je ook waarom jij iets kan doen zodat jij na een Online Personal Training traject nog steeds de juiste informatie hebt om ervoor te zorgen dat jij het resultaat kan behouden. 


Wil je weten of ik je kan helpen? Plan dan een 15 minuten gratis coachingsgesprek in! 

Wij gebruiken cookies