arrow_drop_up arrow_drop_down

Klaar om jezelf fit, sterk en energiek te voelen?

Laat mij je dan Online begeleiden naar succes!

5 jaar

Werkzaam in de fitnessbranche

200+

tevreden klanten

100%

Persoonlijke aandacht

Trainingsschema op maat

Doelgericht plan zodat jij het maximale kan halen uit je sportschool abonnement,

Doelgericht voedingsplan

Voedingsplan afgestemd op jouw doelen op een flexibele manier

24/7 begeleiding

Vragen, steun of tips kan je altijd bij je coach terecht. 

Lid van de Trainmay groep

Je wordt lid van de Trainmay groep en je zal zien dat je niet de enige bent. 

Ontwikkelen van een sterke mindset

In jezelf geloven is stap 1 maar niet vanzelfsprekend, ik ga je hierin helpen.

Lifestyle coaching

Naast sporten en voeding is je manier van leven belangrijk tijdens dit proces. Ook hier ligt bij mij de focus.

Lees hier de ervaring van anderen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Duwtje in de rug
Nigel liet mij zien hoe ik een gezonde lifestyle kon hebben en kon volhouden. Nigel staat altijd voor mij klaar als ik vragen heb of als ik even geen motivatie meer had.
Genety Parto
Deskundig & Empatisch
Nigel is zowel deskundig als empatisch wat als coach erg belangrijk is. Top of the game online coach wanneer je struggled met het behalen van je doelen.
Ricky Frisse
Snelle reactie tijd
Nigel maakte mij bewust van het feit dat voeding enorm belangrijk is en gaf mij tips hoe ik de beste keuzes kon maken. Daarnaast reageert hij super snel, waardoor ik soms tijdens het sporten om advies kon vragen. Een echte Online Personal Trainer!
Justin van der Meer

Samen aan de slag voor meer resultaat!

Nigel May is Trainmay begonnen met een ambitie om mensen te helpen lekkerder in hun vel te zitten. Niets is zo lekker als jezelf fit, energiek en sterk te voelen en niets is zo vervelend als niet lekker in je vel zitten. Het leven is te kort om er niet het maximale uit te halen en daarom wil ik jou helpen om dit te doen. Met een gezond en fit lichaam zit jij vol energie om leuke activiteiten te ondernemen, de kleren te dragen die je wilt dragen en krijg jij een onoverwinnelijke mindset. Sporten is maar een paar uur van je week en daarom ga ik met jou ook aan de slag met de overige factoren zoals; voeding, herstel en mindset. Ik vertel je niet alleen wat je moet doen maar ook waarom je het moet doen, zodat jij dit je leven lang kan toepassen. Ben jij klaar om samen met mij aan de slag te gaan?


  1. Lukt het jou niet om zelf af te vallen en/of resultaat te boeken?
  2. Weet jij niet wat je moet doen in de sportschool?
  3. Heb jij last van eetbuien of motivatie dips?
  4. Wil jij sterker worden, meer vorm geven aan je lichaam en werken aan je conditie?

Met een Online Personal Trainer ga jij zelf aan de slag in de sportschool met een persoonlijk plan en wordt jij het hele proces gecoacht om maximaal resultaat te behalen. 

Wat jij kan verwachten

Trainingsplan

De sportschool in gaan zonder plan is net zoals aankomen op het treinstation zonder dat jij weet welke trein je moet pakken. Je hebt een plan nodig om tot een bepaald resultaat te komen. Er is geen one size fitss all methode. Een goed plan is gebaseerd op je persoonlijke doelen, ervaring in de sportschool en je behoeftes. Ga met een persoonlijk trainingsplan de sportschool in en haal het maximale uit je sportschool abonnement.

Flexibel Dieet

Voeding is erg belangrijk bij het realiseren van je doelen maar niemand gaat en wilt elke dag het zelfde eten. Tijdens een Online Personal Training traject leer je alles over voeding, zodat jij kan eten wat je wilt en resultaat kan behalen. Want laten we eerlijk; het leven is te kort om alleen maar sla en kip te eten! 

Coaching

Een persoonlijk plan hebben is belangrijk om je resultaat te behalen. Maar wat nog belangrijk is is dat jij een plan consistent kan volgen om duurzaam resultaat te behalen. Met mijn coaching kijken we naar je persoonlijke valkuilen en pijnpunten om hier een doelgerichte aanpak voor te verzinnen. Ik help je om een balans te vinden, positieve mindset te creëren en om ik geef je handvaten die jij leven lang toe kan passen. Minimaal 1 keer in de week vindt er een contactmoment plaats waarbij wij samen de week doorlopen en kijken wat de leermomenten en aandachtspunten zijn van de week erop. Ben je er niet helemaal zeker van of jij een oefening goed uitvoert? Dan kan jij deze gewoon naar mij toesturen door middel van een video, waarop ik je tips zal geven!


Resultaat

Resultaat is iets wat wij allemaal willen maar niet iets waar iedereen bereid is om voor te werken. Natuurlijk wordt het een traject waarbij wij aanpassingen moeten maken en opofferingen moet doen. Maar als jij doet wat jij nu doet, zal je ook krijgen wat je nu hebt. Door veranderingen aan te passen in je manier van sporten, eten en denken zal jij samen met je coach zorgen voor resultaat. Want dat is wat jij wil; een verandering teweeg brengen om weer goed in je vel te komen.

Klaar om resultaat te boeken?

Zij gingen je voor..

Trainmay heeft mij geholpen met het behalen van mijn doel: 20 kilo afvallen. Dat is gelukt! Nigel begrijpt je pijnpunten en is altijd goed te bereiken als je een vraag hebt, plus de wekelijkse updates zijn echt een stok achter de deur!

Karin Vreeswijk

Nigel heeft mij geholpen met het vinden van een balans tussen (gezond) eten en effectief trainen door haalbare doelen te stellen.

Vallery Schermer

Nigel is het duwtje in de rug die ik nodig heb om gezonder te eten, meer en beter te bewegen en om lekkerder in mijn vel te zitten.

Robin Peek 

Online Personal Training

Persoonlijk trainingsschema

Schema aangepast op je persoonlijke doelstellingen en behoeftes!

Doelgericht voedingsplan

Leer alles over voeding om maximaal resultaat te behalen en te behouden.

Dagelijks contact

Voor al je vragen, tips en trucs kan jij elke dag bij je coach terecht.

Wekelijkse check-ups!

Elke week een uitgebreide check-up met je coach om de voortgang te bespreken

Het beste moment is nu

Wij gebruiken cookies