arrow_drop_up arrow_drop_down

Klaar om resultaat te behalen?

Ga met een Personal Trainer aan de slag om te werken aan je persoonlijke doelstellingen

5 jaar 
Actief in de fitnessbranche
243+
Trainingen gegeven
100%
Resultaat gericht

Krijg energie en voel je fit!

Om elke dag energie te hebben, pijnvrij te kunnen bewegen en lekker in je vel te zitten is je gezondheid erg belangrijk. Spelen met je (klein)kinderen, zonder moeite een stuk lopen of om de kleren te dragen die je echt wilt dragen is het van belang dat jij energie hebt en gezond bent. Ik heb op jonge leeftijd al ervaren wat overgewicht met je kan doen en wat voor nadelige effecten dit met zich mee brengt. Ik had weinig energie, was niet trots als ik de spiegel keek en ik had een ongezonde relatie met voeding. Maar door hier actief en bewust mee om te gaan heb ik mijn leven positief veranderd en heb ik nu meer energie en zit ik lekkerder in mijn vel. Doordat ik deze voordelen zelf elke dag weer ervaar heb ik een passie ontwikkeld om dit anderen ook te laten ervaren en om mensen zoals jij te helpen met je gezondheid.  


Ik heb de ambitie om zoveel mogelijk mensen te helpen met hun gezondheid door te focussen op (kracht)training, voeding, mobiliteit en herstel. 

Ik ben in december begonnen met personal training en voedingsadvies van Nigel. Ik begon met één keer per week,  maar vond het zo leuk dat ik al snel twee keer per week wilde trainen. Als voedingscoach houdt Nigel ook scherp in de gaten wat ik eet en krijg ik soms berichtjes als: "Denk je eraan om genoeg eiwitten te eten? Ik zie dat je iets te vaak onder je dagelijkse doel zit." Hij is enthousiast, behulpzaam en weet hoe hij mensen kan motiveren. Lang verhaal kort: ik ben met hulp van Nigel sinds december al ruim 8 kilo kwijt en ik voel me super fit en gezond!
Emma Cramer

Resultaat gerichte Personal Training met focus op training, voeding en coaching

Training

Met een trainingsplan die is afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling en behoefte haal jij het maximale uit elke training.

Voeding

Voeding zorgt ervoor dat jij energie hebt om elke dag maximaal te presteren, gezond te zijn en om resultaat te boeken. Ik leer je hoe!

Coaching

Tijdens de coaching wordt er gefocust op voeding, slaap, herstel en overige lifestyle factoren die belangrijk zijn om resultaat te behalen!

Resultaatgericht

De training en coaching zullen gericht zijn op het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Met mijn hulp en jouw inzet ligt het resultaat voor het oprapen!

Wat zeggen mijn klanten

Je wordt altijd uitgedaagd en gemotiveerd

Bij ons bedrijf VideoBird heeft Nigel ons een aantal maanden getraind. Veel plezier in gehad en kreeg zelfs de meest lastige personen binnen het bedrijf in beweging. 

Floris Modderman
Op maat gemaakt voedings- en trainingsprogramma!
Tijdens de wekelijkse personal trainingen weet Nigel het uiterste uit je te halen en is inventief in het bedenken van oplossingen. Topper in Personal Training!
Miriam Knight
Haalt het uiterste uit jezelf
Ongeveer een jaar lang Nigel als trainer gehad. Zonder dat je het door hebt haalt hij het uiterste uit je, zelfs als je niet heel sportief bent aangelegd!
Floran Swanborn

Kom in beweging en start met een personal Trainer

Personal Training helpt jou om je weer fit, sterk en gezond te voelen waarbij er gekeken wordt naar alle factoren die belangrijk zijn voor maximaal resultaat. Ervaar het nu zelf door een proefles te boeken of vul een terug bel verzoek in, zodat ik je terug kan bellen om meer informatie te geven.

Wij gebruiken cookies