Trainers


over nigel

Trainmay is opgericht door Nigel May. Nigel heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om in shape te komen en tevreden te zijn over zichzelf. Niet alleen afvallen of meer spiermassa krijgen, maar echt tevreden zijn met wie jij bent en hoe jij er uit ziet.

Zelf heeft Nigel zijn lichaam en zelfbeeld positief weten te beïnvloeden door gezonde voeding en persoonlijke trainingsmethodes. Dit gevoel gaf Nigel zoveel energie en voldoening dat hij dit nu op anderen wilt overbrengen.

Nigel combineert zijn passie voor fitness en voeding om zo veel mogelijk mensen te helpen naar zijn of haar fitness doel! Afvallen, fitter of sterker worden het maakt niet uit.

Wat je doel ook is, je staat er nooit alleen voor! Samen met Nigel ga jij aan de slag om ook dit gevoel te ervaren.


over lune van os

Een goede coach is voor mij iemand die inspeelt op individuele behoeften, iemand die de juiste vragen stelt waardoor jij als persoon aan het denken wordt gezet, iemand die naar je verhaal wil luisteren, iemand die je kan vertrouwen en iemand die jou weet te motiveren om uit je comfortzone te komen. Een coach kan nog zo veel kennis hebben, maar als hij niet weet hoe hij ermee om moet gaan en het over moet brengen, wat voor coach is het dan?

Ik, Lune, wil jou motiveren en inspireren om meer uit het leven te halen, zelfverzekerder te worden, zowel in de gym als daarbuiten en de juiste balans te vinden, zodat jij een gezond, vitaal en gelukkig leven kan leiden. Het begint allemaal bij een goede gezondheid. Je gesteldheid heeft een grote impact op de manier waarop jij in het leven staat. En nu is het aan jou! Met het Luun X Trainmay traject wil ik jou motiveren om de fitste versie van jezelf te worden. Of je nou wil afvallen of wil aankomen of gewoon een gezondere versie van jezelf wil worden het kan allemaal! Hoe fijn is het als je lekker in je vel zit, in beweging bent en toch van het leven kan genieten?

Mijn visie

De visie van Trainmay is om mensen te helpen meer uit hun leven te halen. Een gezond en fit lichaam moet de basis worden en niet een uitzondering. Ik wil dit overbrengen door simpele voeding en training principes te gebruiken die iedereen kan toepassen. Het is belangrijk dat wij het maximale uit dit leven halen en dat kan beter met een gezond en fit lichaam!

Mijn missie

Mijn missie is om jou te helpen. Niet alleen maar focussen op afvallen of aankomen. Maar echt tevreden zijn met wie jij bent en hoe jij er uit ziet. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij gezond en fit bent, zodat jij het maximale uit je leven kan halen.

Ik kan niet iedereen helpen, maar als ik jou kan helpen het maximale uit dit leven te halen ben ik al tevreden!