Trainers


over nigel

Trainmay is opgericht door Nigel May. Nigel heeft als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen om in shape te komen en tevreden te zijn over zichzelf. Niet alleen afvallen of meer spiermassa krijgen, maar echt tevreden zijn met wie jij bent en hoe jij er uit ziet.

Zelf heeft Nigel zijn lichaam en zelfbeeld positief weten te beïnvloeden door gezonde voeding en persoonlijke trainingsmethodes. Dit gevoel gaf Nigel zoveel energie en voldoening dat hij dit nu op anderen wilt overbrengen.

Nigel combineert zijn passie voor fitness en voeding om zo veel mogelijk mensen te helpen naar zijn of haar fitness doel! Afvallen, fitter of sterker worden het maakt niet uit.

Wat je doel ook is, je staat er nooit alleen voor! Samen met Nigel ga jij aan de slag om ook dit gevoel te ervaren.

Mijn visie

De visie van Trainmay is om mensen te helpen meer uit hun leven te halen. Een gezond en fit lichaam moet de basis worden en niet een uitzondering. Ik wil dit overbrengen door simpele voeding en training principes te gebruiken die iedereen kan toepassen. Het is belangrijk dat wij het maximale uit dit leven halen en dat kan beter met een gezond en fit lichaam!

Mijn missie

Mijn missie is om jou te helpen. Niet alleen maar focussen op afvallen of aankomen. Maar echt tevreden zijn met wie jij bent en hoe jij er uit ziet. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij gezond en fit bent, zodat jij het maximale uit je leven kan halen.

Ik kan niet iedereen helpen, maar als ik jou kan helpen het maximale uit dit leven te halen ben ik al tevreden!